VERBOUWINGSKRIEBELS

Verbouwingskriebels.. Jup die heb ik nu vol op! De meeste van jullie weten het misschien al maar wij gaan over anderhalve maand AANBOUWEN! Aaah. Ik vind het zo gaaf. Maar ook suuuper spannend. Want er komt zoveel bij kijken. Ik denk natuurlijk alleen maar aan het “inrichten” en “stylen” van ons grotere huis.Maarja zover is het helaas nog niet. Eerst moet er heuul veuuuul troep gemaakt worden…. *help! hihi*

verbouwingskriebels1

De komende periode zal ik dan ook niet veel nieuwe dingen aanschaffen want er moet natuurlijk nog even gespaard worden hihi. Maar soms is dat ook wel eens even goed want dan word je creatief met de dingen die je al in huis hebt! En dat is ook best leuk. (en voor je portemonnee!)

verbouwingskriebels4

Zo ben ik vorige week al aan het schuiven geweest met planten en m’n fotolijst boven de bank. Jullie kennen het misschien wel. Lekker in je huispak kijken of je weer iets kan veranderen, en daar ben je dan een halve dag zoet mee haha!
Ook hebben we de sfeerhaard op een andere plek gezet. Hier komt die straks te staan als de aanbouw klaar is. En m’n vriend wil alvast van alles voorbereiden (lees bedradingen en toestanden) voor als straks de pui eruit gaat (Ohjeeej! Hihi)

verbouwingskriebels3

Dus van het een kwam het ander, want ja de rest moet dan ook weer een andere plek hebben. Zo hebben we de houtblokken in de andere hoek gezet.

verbouwingskriebels5

En de boom op de plek van de haard! En dan denk ik, jeetje dit hadden we al veel eerder kunnen doen!
Zo heb je voor niks noppes nada weer een nieuwe woonkamer!! En dat is altijd leuk 😉

verbouwingskriebels2

Ik ben natuurlijk ook vol op aan het bedenken hoe en wat we verder nog willen in huis. Want we krijgen straks zoveel plek in de keuken dat onze grote buffetkast een beetje overbodig word. Dus ik ben op internet gaan zoeken naar mooie kleinere kasten. En voor je het weet is er dan weer een uur voorbij. Herkenbaar?

verbouwingskriebels6

Zo ben ik op dit mooie dressoir gevallen! Dit past perfect bij onze inrichting. En de styling op deze foto is natuurlijk ook helemaal perfect. Je kunt hem HIER shoppen!

verbouwingskriebels7

Ook dit vind ik echt een prachtige kast! EN de prijs is ook nog eens heeeel leuk. Deze maat zou nog net even iets beter passen. Hij is namelijk 115 breed, dus net even iets makkelijker neer te zetten. Je kunt deze mooierd HIER shoppen.

verbouwingskriebels8

Ook deze is erg mooi! Je shopt um HIER. Er is zoveel keus! Dus dat word nog even goed nadenken (waar ik heeel goed in ben haha).

Voor welke zouden jullie kiezen?

Ik ga nog even op mijn “niet stoffige bank” alles verder uitpluizen.
En ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van de verbouwing!

Liefs, Kelly

Deel:

4 Reacties

 1. Gloria Guerreiro
  31 maart 2018 / 17:37

  hi, what kind of floor is it? wooden laminated or real wood? I really love the look of your house

  • Keeelly91
   Auteur
   12 april 2018 / 08:35

   Hi! It’s wooden laminated 🙂
   Thank you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: