ONZE DIY PROJECTEN

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Alles in huis is weer normaal. Kerstboom in stukken gezaagd. Of (zoals bij ons) terug in de doos naar zolder hihi.

We hebben weer een heel nieuw jaar voor ons voor allemaal inspirerende projecten.

Ik zal jullie alvast verklappen dat ons huis het eerste deel van 2016 behoorlijk gaat veranderen! Een hele GROTE verandering hihi. (In mijn vorige blog zei ik dat de woonkamer nu helemaal af is, maar niet voor lang dus haha) Zijn jullie al nieuwsgierig? Ik ben vooral zenuwachtig haha!

In 2015 is ons huis behoorlijk veranderd qua interieur. En in 2016 zal ik ook vast blijven veranderen (want dat zit nou eenmaal in mij). We hebben ook een aantal leuke DIY projecten gedaan en zijn daar nog steeds erg blij mee!
Die wil ik jullie in deze blog laten zien. De eerste die ik laat zien ben ik ook het meest trots op. Onze eettafel. Gemaakt door m’n vriend. Ik had nooit gedacht dat die dat zou kunnen hihi.

Het is echt een low budget tafel maar ik vind het een echte eyecatcher! Hij past perfect in onze Scandinavische inrichting. De schragen kun je voor een koopje HIER kopen.

onze-diy-projecten1


We hadden eerst een hele witte tafel, dus toen deze als verrassing ineens in de woonkamer stond moest ik zó erg wennen! Het was in 1 klap zoveel hout haha. Maar ik zou nu echt niet anders willen. Ik vind het zo gezellig staan.

onze-diy-projecten2

Het hout hebben we bij een bouwmarkt gekocht en in de blanke beits gezet. Het enige waar je tegen moet kunnen is dat hout natuurlijk werkt. Dus het is niet zo recht zoals een gewone tafel. (Je moet in het begin dus even kijken waar je je glas neerzet als er een tafelkleed op ligt hihi) Maar ik hou ervan!

Een heel klein en simpel DIY project zijn onze nachtlampjes. Ik heb ze een keer voorbij zien komen op internet en ik dacht JA! Dat wil ik ook!

onze-diy-projecten3

Het console kun je HIER shoppen. En de prijs is echt om te gillen! Haha. Ik moet zeggen ik ben best snel dingen zat. Maar deze houden het toch al een tijd vol. En dat zegt best wat!

onze-diy-projecten4

Het snoer komt bij een bouwmarkt vandaan. Een paar gaatjes boren. Snoertje erdoor en klaaar! Ik heb gekozen voor een wit lampje. Je hebt natuurlijk ook de doorzichtige peertjes. Maar die verblinden mij een beetje.

Het volgende project is de schoenenkast. Hier ben ik ook zo blij mee! Ik heb namelijk zoveel schoenen dat ik ze niet allemaal beneden kan neerzetten. Maarja ik ken geen één vrouw met maar drie paar schoenen hihi.

onze-diy-projecten5

De muur waar die staat konden we eigenlijk niet zoveel mee. Dus daarom bedacht mn vriend een schoenenkast van steigerhout tot het plafond! (Wat een vervelend ideee! Hahaha)

onze-diy-projecten6

En ik vind het ook zo zonde om ze maar in een kist te gooien. Daar worden ze niet knapper van!
We hebben het steigerhout daarna wit geverfd voor een rustigere look.

Het laatste project zat er als eerste op toen we hier gingen wonen. Onze houten muur op de slaapkamer!
Ook dit hadden we weer ergens op internet gevonden.

onze-diy-projecten7

We vonden het net even anders. Het straalt ook veel warmte uit.
We hebben daarna het hout in de whitewash gezet om het geheel iets rustiger te maken. Ook dit verveeld nog steeds niet (gelukkig).

onze-diy-projecten8


Zo word mn vriend steeds handiger! Soms verbaas ik me weer. Ik ben er wel erg trots op! Ik hoop dat er in 2016 nogmeer leuke DIY projecten bijkomen! En wie weet word ik ook nog is handig… Hmmm bij nader inzien laat ik het denk wel bij projecten verzinnen hihi.

Tot de volgende blog! En ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van onze GROTE plannen begin dit jaar ;-)!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: