VERBOUWINGSUPDATE

Veel van jullie weten het al. Maar op dit moment zijn wij bezig met een aanbouw aan ons huis. Ik vind het leuk om jullie even een update te geven. Ookal zullen de plaatjes niet echt inspirerend zijn, of er moet een nieuwe trend op komst zijn hahaha!

De keuken is er al eventjes uit, we eten nu veel bij onze ouders en schoonouders en thuis is de magnetron onze grote vriend. Toen ik thuis kwam en de bovenkastjes en tegeltjes weg waren dacht ik ohjeej wat leeelijk! Maar inmiddels is het beeld dus nog erger en ben ik er al aan gewend. Ik bedenk steeds hoe onze nieuwe keuken straks staat. Heerlijk ruim en open.

verbouwingsupdate1

In 2012 hebben we dit huis gekocht en toen zag het er ook zo uit. Alhoewel.. de keuken die er toen in zat was nòg lelijker dan überhaupt géén keuken. Kijk maar naar het plaatje hieronder! (Ik hoop niet dat ik mensen beledig maar ik vind het heel lelijk hihi)

verbouwingsupdate2

Oke genoeg over die vreselijke keuken ;-). Inmiddels ligt de fundering er en kunnen we nu al een beetje zien hoe groot het echt gaat worden. Ookal kan ik me er nog geen voorstelling van maken. Ik loop er steeds overheen en probeer me het in te beelden, maar blijkbaar ben ik daar nogal slecht in. Herkenbaar bij mensen die ook hebben aangebouwd?

verbouwingsupdate3

In de kamer staat nu ook een prachtig design stofschot. En dat komt ook in de keuken zodat ze lekker los kunnen gaan met het rammen van de pui. Ik heb in de kamer het stofschot een beetje opgeleukt door er posters op te hangen. Je moet er tenslotte toch even iets gezelligs van maken. We zijn nu ook 1,5 meter kamer even kwijt dus des te groter het straks is als het schot weggaat. Ach het is wel knus zo haha! (Voor even dan..)

verbouwingsupdate4

verbouwingsupdate5

Tot hier de update. De volgende is hopelijk met mooiere foto’s. (en zo niet, dan moeten jullie John Williams op ons afsturen haha!!!)

Ik blijf voorlopig zoveel mogelijk boven in onze slaapkamer die net een make-over heeft gehad.

Liefs, Kelly x.

2 Reacties

 1. Lindsey
  4 april 2016 / 20:52

  Hai Kelly!! Ik wilde even laten weten dat ik je blogs altijd lees, erg leuk!! Ben benieuwd straks naar hoe het eind resultaat is van jullie verbouwing! Succes nog even!

  X Lindsey

  • keeelly91
   Auteur
   5 april 2016 / 20:38

   Hi Lindsey.
   Wat superleuk :-D!
   Dankjewel 🙂
   Ja ook daar ga ik natuuurlijk weer een blog over schijven hihi.

   X Kel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: