SLAAPKAMER MAKE-OVER.

De lente komt er weer aan! Althans afgelopen zondag was die er toch al! Wat een lekker weer. Ik krijg helemaal de kriebels met vrolijke kleurtjes én veranderdrang. Maargoed die veranderdrang kan het hele jaar door opspelen haha! Doordat tv-programma’s en woonbladen weer vol staan met nieuwe kleuren en trends vond ik ineens dat de slaapkamer wel wat meer kleur kon gebruiken. Dus even overlegd en ook m’n vriend vond dat een goed plan.

Even zoeken en we vonden al snel de juiste kleur: geel. Maarja wát voor geel. Er zijn zóveel soorten. Al snel viel “dé kleur van het jaar 2016” ons op: okergoud.

Snel naar de bouwmarkt geraced en afgelopen weekend op de muur aangebracht. Want ja als ik iets in m’n hoofd heb moet het gelijk! Iets met ongeduldig zijn hihi.

slaapkamer-make-over-3

We hebben gekozen voor een lambrisering. Maar geen gewone. Ik vond op internet inspiratie in een “rommelige” lambrisering. Ik vind dat het een heel speels effect geeft!  Ik stuurde mijn moeder een foto en ze zei: die bovenrand moet nog afgewerkt worden zeker? Haha nee mam dat blijft zo! Dat is 2016.

slaapkamer-make-over-5

Niet alleen de muur hebben we de kleur okergoud gegeven, maar ook het kapstokje hebben we een likje okergoud gegeven. Dit heeft een mooi geheel. Daarop heb ik een mix van verschillende soorten planten gezet om het een botanisch gevoel te geven. De vlinderposter en alle planten en de 2 potjes met print heb ik HIER gekocht.

slaapkamer-make-over-2

En ja dit dekbed kwam ik ineens tegen (of nouja ineens, ik zit eigenlijk altijd te speuren naar leuke items). Maar ik vind um ge-wel-dig! Wat past die goed in het geheel! Én hij was ook nog eens niet duur. Wil je ook onder een botanisch dekbed kruipen? Je kunt hem HIER shoppen.

slaapkamer-make-over-1

slaapkamer-make-over-4

Ik vind het altijd heel grappig dat er in ons huis steeds meer kleur komt. In het begin toen we er net woonden moest álles WIT! Wit wit wit wit. Ook de meubels, het liefst ook de bank (maarja das met katten niet zo praktisch). En vooral géén kleur (familie vond dat maar niks, beetje ziekenhuis zeiden ze) haha! Maar nu vind ik kleur juist supergezellig staan. Herkennen jullie dat? Dat je stijl ineens zo snel veranderd?

slaapkamer-make-over-3

Ben benieuwd wat over een jaar weer “dé kleur van 2017 is” en wie weet gaat die dan weer op de muur.

Ik zal er dan vast weer een blog over schijven, maar voor nu even genieten van Okergoud 🙂 ! Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Kelly x

3 Reacties

 1. 16 maart 2016 / 10:10

  Super mooie make over! Wil zelf binnenkort ook een make over van mijn slaapkamer en loop met een aantal kleuren in mijn gedachten rond, waaronder okergoud/geel. Heb je die rommelige lambrisering met een roller gedaan? Liefs, Sandra

  • keeelly91
   Auteur
   16 maart 2016 / 21:17

   Thanks meid! Vind het zelf ook een hele gezellige warme kleur :-). Ik heb het inderdaad met een roller gedaan en als laatste hier en daar nog een veeg met de kwast gezet hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: