Vintage Chique. Mijn eigen trend!

Een aantal weken geleden mocht ik een geweldige opdracht doen. Namelijk, het inspiratiehuisje in de MegaStores Den haag stylen! Jullie hebben toen misschien al het een en ander voorbij zien komen op mijn stories, maar in deze blog deel ik jullie het eindresultaat van mijn eigen bedachte stijl: Vintage Chique! 

Leeg canvas. Het inrichten kan beginnen! 

Ik omschrijf Vintage chique als volgt: 

Een gevoel van thuiskomen in een warm huis. Jas uit, sloffen aan, en heerlijk op de bank met kaarsen aan. Donkere vintage (klein)meubelen worden gecombineerd met goud en fluweel voor een chique interieur wat je omarmt. Een verzameling van unieke vondsten geven jouw huis een persoonlijke sfeer. Een gecentreerde plek voor een verzameling vazen of beeldjes. Verschillende eyecatchers die out of de box zijn of een plek voor al je unieke vondsten. Vintage Chique staat voor warmte, gezelligheid en kleur. 

 Aubergine en terra is een fijne combi voor het najaar. Het geeft warmte en geborgenheid en zorgt voor een heerlijke sfeer. Precies wat we dit najaar nodig hebben. Met bijzondere verftechnieken creëer je met deze tinten een geborgen unieke sfeer in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een kleurvlak die de zithoek knusser maakt. Oneindig veel mogelijkheden met Vintage Chique.

De stijl is geinspireerd op ons eigen nieuwe interieur. Dit heb ik vertaald naar een stijl die iedereen in het interieur kan toepassen. Met als uitgangspunt dit moodboard. 

Shoppen, Slepen en sjouwen. 

De eerste dag ging ik alle woonwinkels langs om alle producten uit te zoeken om mijn stijl te realiseren. Ik liep de marathon, maakte veel foto’s en sprak met de winkeliers af dat de ze het klaar zouden zetten voor de “verhuizing”. 

Op de dag van het stylen kwam alles samen. Ik rende weer de marathon mét profi verhuizers aan mijn zijde  . En checkte de laatste toevoegingen. Je kiest natuurlijk los van elke winkel een aantal spullen, maar toen ik alles bij elkaar ging zetten werd ik helemaal blij! 

En zie hier het resultaat!
keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

Wat vinden jullie ervan? Wie weet is één van jullie er al wel live langsgelopen in de Mega Stores in Den Haag. Als je er bent kun je meedoen aan de winactie om een shoptegoed van €100 te winnen! Daarvoor moet je de totale waarde van de door mij verzamelde inrichting raden!

Het was een feestje om te doen en het resultaat is voor mij he-le-maal geslaagd ☺️

keeelly91 interieurstyling interieurfotograaf vintage chique megastores Den Haag styling opdracht

Wat mij helemaal trots maakt is dat mijn stijl en fotografie gebruikt word in de marketing van de heerlijke oktober woonmaand. Zie hier de flyer van Mega Stores Den Haag. En wie weet heb je al het één en ander voorbij zien komen op de stories van @megastores070

Súperleuk! 

Liefs, Kelly

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: