Een positieve scheiding, in ons interieur!

houten roomdivider keeelly91blog scheiding wand interieur inspiratie woonkamer
Ons interieur word weer steeds meer af. Jullie hebben misschien de blog gelezen over onze verhuis of verbouwplannen, wat uiteindelijk na een aantal vreselijke biedingen dus verbouwen is geworden  . En nu komen de puntjes eindelijk op de i. Één van die puntjes is net geplaatst en het is zó mooi. De ruimte tussen de woonkamer en de keuken is nu een stuk gezelliger geworden. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder snel verder! 
Gaan we voor DIY of niet?

Voordat we met de verbouwing begonnen heb ik natuurlijk al mijn plannen uitgebreid uitgedacht. Wat ik heel graag wilde is een mooie scheiding tussen woonkamer, eetkamer en keuken. Mijn vriend was blij dat ik daar een scheiding wilde en niet met hem .
De scheiding wilde we eerst zelf maken, er zijn natuurlijk genoeg DIY’s hierover online te vinden. Ik ging speuren op google. En toen kwam ik Houten roomdivider tegen. Ik was opslag verliefd!

houten roomdivider keeelly91blog

houten roomdivider keeelly91blog interieurinspiratie wooninspiratie woonkamer interieurstyling

Houten roomdivider verkoopt prachtige massief eiken roomdividers die echt luxe uitstralen. Op de website stralen ze al vakmanschap uit, maar toen ik hem in het echt zag was hij nóg mooier. Dit kunnen wij zelf echt niet bereiken, en ik ben daarom heel blij dat we niet zelf aan de slag zijn gegaan. 

Boorangst? Geen probleem!

Nóg een bijkomstig voordeel, en dan doel ik vooral op de mensen met boorangst. Want met nieuwe gestucte muren hebben we daar allemaal wel een beetje last van toch? Zo ook wij! En dan vooral met ons plafond. Maar met deze roomdivider was die angst snel weg want hij wordt tussen je vloer en het plafond geklemd. Echt i-de-aal! Door de juiste maten door te geven gaat houten roomdivider voor je aan de slag om een op maat gemaakt meubel te maken. Zo berekenen ze altijd een kleine marge zodat hij altijd tussen je plafond en vloer past maar wel zo ver mogelijk aansluit. Ik vind dit echt een uitkomst.

houten roomdivider keeelly91blog

Installeren is een piece of cake. 

Ook het installeren word voor je gedaan. De service is echt top! En nadat de houten roomdivider, binnen 10 min, op z’n plek stond (ja echt, zo snel ging het!) namen ze alle zooi aan verpakkingsmateriaal zo weer mee. Hoe fijn is dat! Want ik heb stiekem altijd een hekel aan al dat plastic en karton opruimen haha. Nu kon ik meteen genieten van deze fijne toevoeging in ons interieur.

houten roomdivider woonkamer merlot mania vestingh woonkamerinspiratie interieurinspiratie keeelly91blog

houten roomdivider scheidingswand interieurinspiratie interieurfotografie bedrijfsfotografie keeelly91blog latjeswand woonkamerideeen

De finishing touch. 

De foto’s die nu gemaakt zijn, zijn nog niet het definitieve eindresultaat. Er komen namelijk nog een kast op maat én een nieuwe bank aan. Dat duurt alleen nog tot eind oktober en ik kon voor nu niet wachten om deze verandering met jullie te delen! Dat houden jullie dus nog te goed . Maar ondanks dat is het al zo’n gezellig hoekje geworden bij de bank. Door de houten roomdivider voelt het veel intiemer terwijl je geen licht mist omdat je er toch nog doorheen kunt kijken. Wij kozen voor 80 cm breed, maar 90cm, één meter of natuurlijk meerdere naast elkaar is ook een optie. Alleen wij hebben niet zo’n groot huis. En zoals jullie weten gaan we voorlopig ook niet verhuizen haha. En anders? Dan kan deze beauty natuurlijk gewoon mee! 

Wat vinden jullie van deze toevoeging? 

En zijn jullie fan van roomdividers? 

Liefs Kelly. 

3 Reacties

 1. NaomiDorinthe
  5 september 2021 / 12:56

  Hi Kelly !

  Eindelijk sinds maaaaanden alsnietlanger een moment genomen om voor een van favo blogs op de bank te ploffen met een heerlijke capu en onze fluff op schoot. Jouw verslagen zijn altijd zo heerlijk weglezen ❤️ Deze alsookdevelevoorgaande veranderingen in jullie stek is echt super! Love it. Nu lekker al je voorgaande verslagen erbij pakken en heerlijk doorhalen op de bank .

  Keep up the good work en geniet ervan woman!

  Liefssss,
  ND

  • Keeelly91
   Auteur
   19 december 2021 / 09:38

   Hi Naomi,

   Wat een superleuke reactie!! Dankjewel . Echt zo leuk om te horen dat je van de blogs een fijn momentje maakt :-D!

   Liefs Kelly

 2. Marian
  5 september 2021 / 19:54

  WOW!!! Echt prachtig Kelly!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: