VIVE LA FRANCE! EN HUN STOKBROOD.

Zo jammer, dat de vakantie altijd weer zo snel voorbij gaat. Maar die zin is vast bij íedereen wel bekend.

Normaal gesproken zijn we echte Italië gangers. Maar dit jaar wou mijn vriend eens naar Frankrijk. Prima, vroeger ging ik daar altijd naartoe met mijn ouders. En het tijdperk van in een gat plassen langs de snelweg is gelukkig verledentijd.

Camping Les Sablons is waar we 10 dagen verbleven. Een super relaxte camping met, jawel, een 18+ zwembad. Mocht je dus niet alleen maar aan een zwembad met gillende kinderen willen zitten is dit écht een uitkomst. Maar de camping ligt ook pal aan zee. De keuze voor verkoeling is reuze.

Wat wij wel gewend zijn van het Gardameer is dat de dorpjes voor het oprapen liggen. Én heel dichtbij, dus voor je avondeten een dorpje opzoeken is zo gepiept. Dat was hier toch even anders. Maar gelukkig zijn er bij (en vlakbij) de camping ook eettentjes en die zijn ook erg lekker.

Ons geweldige idee (al ruim voor de vakantie) was om naar Aqualand Cap d’Agde te gaan. Alleen mocht je in het voorseizoen gaan kijk dan eerst even goed op de site. Na een verhitte rit en rondjes rijden opzoek naar een parkeerplaats kwamen wij aan en je raad het al.. hij was dicht . Gelukkig kan ik er nu om lachen.

In heel veel straatjes in Béziers zie je deze té leuke paraplu’s hangen ! #hoeveelvakantiegevoelkanjehebben.

Wat wél zeker een aanrader is is het stadje Béziers! Alleen al om de foto hierboven. Daar word je toch blij van!

Voordat we weggingen heb ik op Instagram veel zoektochten gedaan naar leuke winkeltjes en 1 daarvan hebben we gevonden! Wauw wat een prachtig boetiekje. La Selection is de naam en niet alleen van de spullen maar van het hele pand ging ik kwijlen!
Hieronder een paar fotos die ik mocht maken.

Ook hebben ze in Béziers geregeld een brocante markt. Die bevind zich op Allées Paul Riquet. Deze is niet zo groot, maar mijn vriend vond dat niet zo erg. Wát een troep zei die. Tsja dat is typisch Frankrijk en ik hou ervan haha! Bezoek ook even de St Nazaire Cathedral want het uitzicht daar is prachtig.

Nu thuis begint het “gewone” leven weer. Geen une baguette en deux croissants meer. Gewoon een beschuit met hagelslag. Maar wél weer vol met ideeen. Mijn hoofd was heel even leeg maar dat lukt mij nooit voor lang hihi.

Voor iedereen die nog op vakantie mag, geniet ervan! Ik ga de was wegwerken.

Liefs, Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: