Welkom in ons leven lieve Toby!

Wat is de tijd voorbij gevlogen! Begin December 2018 hadden we een positieve zwangerschapstest voor onze neus en nu is meneer alweer 6 weken bij ons! Toen dachten we oooh Augustus dat duurt nog zo lang, maar je knippert met je ogen en het moment van zwanger zijn is zo voorbij. 

Wat ik vond van zwanger zijn. 

Soms had ik wel eens zo’n gedachte “hoe zou het zijn als ik zwanger ben”. Je weet helaas nooit of het je gegund is maar af en toe had ik die gedachte. En toen was het zover. Nu was ík zwanger! Wauw! Wat voor buik zou ik krijgen, zou ik een hormonale bitch worden, zou ik hele rare dingen gaan eten? Ik heb uiteindelijk een buik gekregen waar ik superblij mee was. Alleen buik, dat was het. En die hormonale raar etende bitch is nooit om de hoek komen kijken. (Gelukkig voor mijn vriend). Eigenlijk was ik echt nog mezelf. Heel fijn! En op de bekende kwaaltjes na (misselijk, maagzuur, in de weg zittende buik en een giga abonnement op de wc) heb ik nergens last van gehad.
Ik zou iedereen zo’n zwangerschap gunnen! 

Leg het vast!

Een van de dingen waar ik tijdens de zwangerschap totaal geen spijt van heb is de shoot. Ik ben heel blij dat we dit hebben vastgelegd, want wie weet is dit wel de enige keer dat ik zwanger mag worden. We hebben de buikenshoot gedaan bij Pure Newborn Photography. Een heel gezellig enthousiast koppel wat een mooie studio in Capelle a/d IJssel heeft. Ik voelde mij meteen op m’n gemak en dat is fijn aangezien ik ook foto’s heb waar ik in m’n onderbroek sta . Die houden we alleen lekker voor onszelf. Maar ik kan het echt aanraden! Het is zo’n fijne herinnering. Als ik nu terugkijk naar de foto’s vind ik het nog zo moeilijk voor te stellen hoe het was met zo’n buik. Terwijl het zo kort geleden is! De buik van 40 weken mis ik totaal niet maar de schopjes vond ik toch wel heel bijzonder. 

Voorbereiding op het grote werk. 

Om heel eerlijk te zijn was ik voor mijn zwangerschap zo bang voor een bevalling dat ik daardoor misschien nooit aan kinderen wilde beginnen. Maar dan denk je, straks ben ik 60 met spijt als haar op m’n hoofd dat ik die angst nooit heb overwonnen. Plus dat we heel graag een gezin wilde. En toen ik eenmaal zwanger was had ik totaal geen angst meer. Zo gek! Wel vond ik het heel fijn om veel te lezen. Zo had ik online veel info over de zwangerschap via Zwngr.nl en hebben we toen ik 35 weken was een hele goeie cursus gehad van Prettig Bevallen. Vooral de ademhalingstechnieken vond ik heel fijn om te oefenen, want ik weet nu dat dat echt een must is tijdens het grote werk . Ook is Marlies, die de cursus geeft, een hele leuke vrouw en dat is een fijne bijkomstigheid! 

Meer foto’s van onze babykamer vind je hier.

En toen was die daar! 

Ons grootste kado ooit. Onze zoon Toby! Geboren in de nacht van maandag op dinsdag 13-08-2019 om 2:54. Het verhaal van de bevalling ga ik jullie besparen maar wat was ik blij toen die er eindelijk was haha!
Ik vind het nog steeds zo bizar dat hij zo compleet en af de laatste weken in m’n buik heeft zitten chillen. En nu met alles erop en eraan bij mij in m’n armen ligt.
Het gaat tot nu toe erg goed met hem en wij raken ook steeds meer gewend. Soms ben ik nog wel even onzeker, doe ik het allemaal wel goed? Zeker als hij even een huildag heeft. Of het hele ritme (in hoeverre je dat hebt) weer omgooit. Maar dan lacht hij weer naar me en dan kan ik hem wel opvreten zo lief . Je kunt zoveel lezen op internet, tot je er gek en onzeker van word! Ik probeer nu mijn moedergevoel te volgen en volgens mij kun je dan weinig verkeerd doen.

Ik kreeg al wat reacties op Instagram of we hem ook laten zien op het internet, maar onze keuze is om Toby lekker uit beeld te laten. Daar voelen wij ons beter bij

Nou dit was even een update en m’n zwangerschap in een notendop. De volgende blogs worden weer lekker interieur gerelateerd. Maar de komende weekjes gaan we nog even volop genieten van deze kleine poepmachine

Liefs, Kelly 

2 Reacties

 1. Diane
  6 februari 2020 / 08:41

  Prachtige foto’s !
  Mag ik vragen waar dat mooie gele kussentje met witte franjes vandaag komt?

  • Keeelly91
   Auteur
   15 februari 2020 / 19:46

   Die komt bij Intratuin vandaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: