Onthulling! Zie hier onze nieuwe vloer.

Wauw! Wat een make-over. De vloer is zo bepalend voor je gehele interieur. Door deze verandering hebben we een heel ander huis. En dit type vloer stond al heel erg lang op mijn wensenlijstje. De visgraat!
Warm eiken visgraat.

Visgraat vloeren stralen een fijne sfeer uit. Het geeft iets klassieks aan je interieur maar ook een bepaalde luxe. Ik was er al heel lang verliefd op. En ik ben zó blij dat mijn droomvloer nu in ons huis ligt. Als ik ‘s ochtends naar beneden loop voelt het alsof ik in een hotel ben . Het is een vloer van BerryAlloc. Onze vorige vloer was ook van Berry en over de kwaliteit waren we heel erg tevreden. Toen we 6 jaar geleden hier kwamen wonen kochten we de vloer en 3 jaar geleden tijdens onze aanbouw kochten we er dezelfde vloer bij om de kosten te bedrukken. Als ik toen helemaal los mocht gaan had ik meteen een visgraat gekozen  .

Chateau collectie.

Deze Chateau vloer is nieuw in de collectie van Berryalloc. En is verkrijgbaar in 9 mooie kleuren. Hier in huis ligt de Charme light natural. Een hele matte natuurlijke eiken kleur. Het geeft zoveel warmte. Iets wat ik heel erg miste in ons interieur. En dat ging ik compenseren met kleedjes en schapenvachtjes op de vloer. Nu mag de vloer gezien worden!
Ook door de kleine latjes is de vloer een stuk steviger geworden. Deze vloer heeft een 4 punts systeem waardoor hij heel stevig in elkaar klikt.


Voor


Na

Het oogt groter

Door de richting van de vloer lijkt ons huis optisch groter. De visgraat ligt in de breedte en met name het stuk tussen de woon en eetkamer lijkt hierdoor breder. Een extra pluspunt! We hebben de vloer overigens niet zelf gelegd, dat vonden we veels te ingewikkeld. Toen de vloer binnen was had ik een proefstukje gemaakt, en ik dacht dat klikt ook niet lekker in elkaar.. bleek dat je deel A en B had. Nou dat had dus niks geworden  . Een rechte vloer gaat wel lukken maar dit is toch echt even anders. Als je hiermee ook scheef begint ben je de sjaak aan het einde van de rit. Wat ik ook heel spannend vond is de kleur van de kast in combinatie met de vloer. Toen ik een los latje ervoor hield leek het exact dezelfde kleur. Maar nu hij helemaal ligt is de vloer een stukje lichter geworden. Het matcht perfect!

Voor mijn gevoel klopt alles veel beter in huis. Het visgraat patroon past heel goed bij het etnische behang en ook de meubels komen mooier uit. Het was eventjes doorbijten in de chaos maar ik ben heel blij met het resultaat.

Wat vinden jullie? En hebben jullie ook een droomvloer?

Liefs Kelly.

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met BerryAlloc.

10 Reacties

 1. 14 mei 2020 / 22:50

  Wauw wat een ontzettend gave vloer! En deze vloer geeft zoveel warmte en sfeer in huis! Goede keus zeg!

  • Keeelly91
   Auteur
   15 mei 2020 / 11:02

   Dankjewel! Wat leuk om te horen 🙂

   • Simone
    8 juni 2020 / 16:41

    Prachtige vloer! En je huis zo mooi ingericht. Geweldig.
    Mag ik vragen wat voor kleur je op de muur achter de bank hebt.

    • Keeelly91
     Auteur
     9 juni 2020 / 10:06

     Hi! Ah dankjewel voor je compliment! Dit is Pale jade green van Le Noir & blanc

 2. Cynthia Bakker
  1 november 2020 / 12:33

  Prachtige vloer ! Rare vraag ;maar wat voor kleur groen heb jij op de muur? Ook echt schitterend !

  • Keeelly91
   Auteur
   10 november 2020 / 07:29

   Hi! Dankjewel. Dat is Pale jade green van Le noir & blanc 🙂

 3. Femke
  13 mei 2021 / 22:13

  Ik ben grote fan van jouw houten kast op pootjes. Waar kan ik deze ergens vinden? Gr

  • Keeelly91
   Auteur
   8 juni 2021 / 20:47

   Hi! Deze is van Zuiver. Barbierkast heet die 🙂 oa te koop bij Fonq.

 4. Martine
  6 november 2022 / 10:45

  Heel tof die vloer. Maar het behang vind ik ook heel gaaf. Waar komt dat vandaag?

  • Keeelly91
   Auteur
   23 januari 2023 / 21:20

   Dankjewel! Het behang is van Muralswallpaper 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: