CASA de nieuwe winkelketen in NL.  

Velen van jullie hebben het nieuws waarschijnlijk al gehoord, maar er is een nieuwe winkelketen in Nederland geboren! CASA is de naam. Deze reeks van CASA Shops is al bekend in 8 andere Europese landen zoals Spanje, Portugal, Italië, Luxemburg, Frankrijk, België, Zwitserland en Oostenrijk. 
En wij in Nederland mogen nu dus de eerste shop in Utrecht welkom heten. Hoera! 

De kennismaking met Casa. 

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij de Grand Opening en kon ik samen met lief blogger vriendinnetje Greet al het moois alvast bekijken. Er was zoveel te zien, dat we wel 4 rondjes hebben gelopen. Casa speelt in op de trends en gaat ook snel mee met nieuwe trends. Zo zal de winkel altijd up to date zijn en het assortiment snel vernieuwen. Altijd fijn voor veranderfreaks zoals wij ;-). 

Dag Xenos, hallo Casa. 

De Casa winkels gaan zich dit jaar nog snel verspreiden door het land. Maarliefst 50 Xenos winkels zullen aan het einde van 2018 omgebouwd zijn naar gloedjenieuwe Casa winkels. Houd je portommonnee dus maar goed vast, want je zult versteld staan van al hun mooie betaalbare producten. En ook wel fijn om te weten is dat hun producten duurzaam en kwalitatief zijn. 

De rest van alle winkels zal in het voorjaar van 2019 klaar zijn. 

Trendwatching. 

Ook kregen we een presentatie over de nieuwste trends. En gelukkig zit ik volgend jaar nog goed, want groen word de kleur van 2019! Ook blijven de Velvet stofjes hot en krijgen we in het najaar veel natuurlijke aardse tinten zoals terracotta te zien. Maar ook zachte texturen met blauwtinten icm perzik roze zullen gecombineerd worden. Wijnrood en zwart icm brons en olijfgroen zal de duistere romantiek aanwakkeren. Ik ben benieuwd! 

CASA in huis. 

Om de casa sfeer mee te nemen mochten we alvast gaan shoppen en ik was opslag verliefd op dit servies. Dit handbeschilderde Nature servies past kwa kleur perfect bij onze inrichting. Hiervoor hadden we een servies uit mn landelijke periode. Een zwart wit diner bord waar ook het woordje diner op stond. Nee daar was ik al heel lang op uitgekeken. Ook zwart bestek stond al een tijdje hoog op mijn verlanglijstje, en ligt nu mooi te pronken naast dit mooie servies.

Je snapt dat ik dus niet kan wachten tot mijn kersttafel styling. Oke oke eerst nog een heerlijke zomer haha. 

Vanaf vandaag kunnen jullie dus ook je slag slaan in Utrecht! En mocht je ver weg van Utrecht wonen, een deze weken zal ook de webshop geopend worden en kunnen bepaalde artikelen ook thuisbezorgd worden. 

Wat vinden jullie van dit nieuwe concept? 

Liefs Kelly. 

Deze blog is tot stand gekomen omdat ik uitgenodigd was voor de perslancering van CASA. Bedankt CASA voor de mooie spulletjes! En welkom in Nederland. De foto’s van de winkel mocht ik gebruiken voor deze blog en zijn afkomstig van CASA.

Samen met Greet (@styleandsugar) en al onze geshopte items.

2 Reacties

 1. 1 juni 2018 / 17:39

  Oooh dat servies Zodra hij hier in de buurt opent ga ik ook aanvallen!

  • Keeelly91
   Auteur
   1 juni 2018 / 20:49

   Jaa mooi he! Ik zag het en dacht jaaa dit is het haha. Er is heel veel moois in de winkel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: