OEPS! WÉÉR EEN NIEUWE SLAAPKAMER.

Ja het is weer gebeurd, we hebben de slaapkamer wéér een make-over gegeven. Maar ik kan jullie nu vertellen, dit is een blijvertje. (Zeg ik heel stoer ).
Soms heb je van die ruimtes waarin je dingen probeerd, maar het toch net niet is wat je ervan had verwacht. Dat hebben wij dus met onze slaapkamer.

We begonnen met wit. Álles wit. Toen hadden we bedacht dat we wel wat kleur wilden. Okergoud werd toen voor de helft op de muur gesmeerd. Alleen na driekwart jaar waren we dat toch ook alweer zat. Blauw! Ja dat ging het worden. Ook weer voor de helft op de muur. Uiteindelijk na een half jaar vonden we dat ook niet zo leuk meer. En eigenlijk zijn we allebei niet zo van het blauw haha! Geen idee hoe het er eigenlijk op is gekomen . Kabouters?

‘Foto uit de eerste slaapkamer make-over blog


‘Foto uit de 2e slaapkamer make-over blog

We waren eruit. Géén aanwezige kleuren meer, maar natuurlijke tinten. Dat houden we het langste vol. Ook besloten we om de houten achterwand te verven. Door het mooie huis van een vriendinnetje was ik helemaal geinspireerd in donkere tinten. Het maakt alles heel intiem en gezellig.
En dat is wat een slaapkamer goed kan gebruiken.

 


‘De kapstok mocht niet meer terugkomen en is vervangen voor ronde haken, dat geeft meteen een ruimtelijk effect’

De kleur F2.10.50 ging op de houten achterwand en F2.07.70 ging op alle muren. Deze kleuren zijn van Flexa, en doordat ze in dezelfde kleurenstaal zitten passen ze goed bij elkaar.
En de donkere achterwand geeft al zoveel sfeer! We hebben ditkeer gekozen om geen lambrisering meer te verven. Hierdoor word het een rustiger geheel.

TIP
Door een houten wand kun je heel makkelijk accessoires ophangen en (jaja vooral!) verplaatsen zonder te boren. Een punaise is al genoeg om dit allemaal op te hangen. Ik heb gekozen voor persoonlijke spulletjes. Zo hangt daar bijv. mijn eerste schooltasje met mn lievelingsknuffel. Mijn moeder wist toen al dat ik van groen ging houden haha .

De nachtkastjes hebben ook een make-over gehad. Ik heb ze gekocht op marktplaats en ze zijn helemaal perfect! Ze waren alleen niet de goede kleur.
Ik heb ze geverfd met de nieuwe matte Histor One krijtverf. Kleur: Strong powder green.
Daarna heb ik ze een vintage look gegeven met de witte Wax.
Dat is een creme die je met een droge doek kunt uitsmeren op je meubels. En het is heel makkelijk in gebruik! Je hebt hierin ook nog Brons en Grijs.

De deur moest er ook weer aan geloven. Die hebben we in dezelfde kleur geverfd als de achterwand om eenheid te creëeren.

Ik ben helemaal blij met onze vernieuwde slaapkamer. En de donkere muur doet me nadenken tot meer donkere contrasten in huis. Ik denk dat ik al last heb van najaarskriebels..

Wat vinden jullie van de nieuwe kleuren?

Liefs, Kelly

 

4 Reacties

 1. 30 augustus 2017 / 12:02

  Wat is het gezellig geworden meis! Heel mooi! xo

  • Keeelly91
   Auteur
   4 september 2017 / 15:38

   Thanks meis! 🙂

 2. 3 september 2017 / 12:20

  Super mooi geworden Kel!! Ik vind dat deze make over helemaal bij jouw stijl past en kan me niet voorstellen dat je dit snel zat zult zijn!

  Liefs, Sandra

  • Keeelly91
   Auteur
   4 september 2017 / 15:34

   Dankjewel meid! Nee dat denk ik ook niet :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: