Dock Four. Een veelzijdig wandsysteem!

keeelly91 dock four style pads wandsysteem wooninspiratie interieur blogger home idea slaapkamer inspiratie interior groen planten
Waarschijnlijk heb je dit toffe wandsysteem wel eens voorbij zien komen op tv bij de bekende woonprogramma’s. En anders heb je na het lezen van deze blog misschien wel een “ah-a!” momentje. Ik laat je kennis maken met de oneindig veel creërende stylepads van Dock Four.
Het lang bedachte simpele ophangsysteem.

8 jaar geleden zijn de creatieve breinen achter dit succes gestart met het bedenken van dit toffe product. Sinds 3 jaar is het echt op de markt. Je kunt je dus voorstellen dat er vooraf heel veel werk is verzet. Onder andere het bedenken van het ophangsysteem. En dat was nog niet zo makkelijk. Heel veel zware theorieën zijn eraan vooraf gegaan, met ingewikkelde berekeningen aan toe. Totdat iemand snachts wakker werd en dacht aan lego. De grondplaten die je aan elkaar vast kunt maken zijn de basis geworden van dit makkelijke en o zo veelzijdige wandsysteem.

Mijn persoonlijke Dock Four.

Ik ben superblij dat ik zo’n mooi product in huis mag hebben. Samen hebben we aan de hand van alle staaltjes gekeken naar de vele combinaties die in onze slaapkamer zouden kunnen hangen. Afgelopen November heb ik tijdens onze vakantie in Frankrijk een mooie foto gemaakt van een hert. Deze foto paste perfect in het sfeertje van de slaapkamer en Dock Four kan het op elk gewenst materiaal af laten drukken. Ik heb voor MDF gekozen, maar het kan bijvoorbeeld ook op Linen of metaal.

Aan de hand van de kleuren van de foto heb ik de 2 andere stylepads bepaald. Ik heb gekozen voor coconut en lochness. De coconut geeft een warme uitstraling en de lochness is een padded zachte stylepad met een leuk wiebertjespatroon.

Zoveel mogelijkheden.

Dit wandsysteem geeft zoveel mogelijkheden en het is altijd weer uit te breiden. Qua afstyling heb ik gekozen voor knoppen om kleding en accessoires aan te hangen. Een ideale en praktische functie voor in de slaapkamer. Maar ik hou natuurlijk niet alleen maar van praktisch. Het moet ook sfeer geven, en daarom heb ik bij de coconut een plankje toegevoegd om mooie items op te showen.

Het was moeilijk kiezen tussen de vele soorten aan materialen en kleuren van Dock Four, maar dit past perfect hier. En nu word ik iedere ochtend heerlijk wakker met een blij gezicht van Bambi.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: