Een nieuw huis? Of toch verbouwen..

Het klinkt als een tv-programma . Maar 3 maanden geleden was funda onze grootste vriend. Een nieuw huis was in onze hoofden de planning. En als wij ergens onze zinnen op hebben gezet, dan moet dat ook zo snel mogelijk gebeuren. Of toch niet?

Ik zag mezelf alweer helemaal zo staan in een nieuwe woning!

Bizarre huizenmarkt

Voor degene die er ook mee te maken hebben, of hebben gehad, zullen de huizenmarkt vast ook met 1 woord omschrijven: bizar! Er komt relatief weinig te koop én als het dan eenmaal op funda staat ben je eigenlijk al te laat. Het leek wel een nieuwe sport die we deden. Ik verbrandde volgens mij een hoop calorieen met alle spanning die het met zich meebracht .

Ons eigen huis

Na al die huizen te hebben gezien en belachelijk te zijn overboden, gingen we ineens ons eigen huis weer meer waarderen. “Wat wonen we eigenlijk op een fijne plek he?” En “na al die jaren verbouwen is alles wel helemaal naar onze smaak” waren vragen en zinnen die we uitspraken. Want ik wist dat er met een nieuw huis keuzes gemaakt moesten worden. Óf die nieuwe keuken óf die nieuwe badkamer óf die nieuwe wc. En in ons huidige huis was alles door ons al aangepakt.

Nogsteeds heel blij met onze ikea keuken!

Het werd verbouwen!

En toen hadden we de knoop doorgehakt. We gaan verbouwen! Alle puntjes waar we nog tegenaan lopen gaan we aanpakken. Zo werd het kozijn van de binnendeur verhoogd en werd het plafond boven en beneden plus een aantal wanden gestuukt. Gelukkig was het niet zo’n heftige verbouwing als in 2016 toen we de aanbouw kregen. Maar met Toby springend in het rond voelde ik het wel haha.

En ik? Ik kon weer losgaan met het bedenken van nieuwe kleuren en styling. Want dit keer was niet ík, maar mijn vriend degene die bedacht had om de hele indeling van de woonkamer om te gooien!

 

Het was even pittig en doorbijten, maar als geel je kleur is voel je je hier vast thuis .

Zie hier het plan!

Mijn hoofd maakte weer overuren. Mijn vriend wil meer kleur in huis, maar het moet wel rustig blijven. En met de nieuwe indeling komt er daarom ook een nieuwe bank.

Hieronder zien jullie het moodboard met alle kleuren en materialen. En ik word er heel blij van!

Bijna alle grote lijnen zijn klaar. Op de planning staat nu nog een grote kast op maat. Maar voor nu kunnen we alvast beginnen aan de styling en de kleine details.

Binnenkort deel ik de eerste foto’s op mijn Instagram @keeelly91 ! ☺️

Wat vinden jullie van alle plannen?

Verfkleuren:
Merlot Mania no. 123
Dark Ice no. 233

Brown Wood no. 222
Alles van Vestingh paint

Bank: 4×6 sofa.

Liefs, Kelly.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: