Ready, set, lounge! Hallo nieuwe loungeset.

Ein-de-lijk is het dan heerlijk weer in Nederland. We hebben er lang op moeten wachten, maar we kunnen allemaal weer massaal naar buiten en de tuin in. YES!  
Waar wij ook lang op hebben moeten wachten is een nieuw loungeset. 4 jaar lang dachten we, we gaan voor een nieuwe. Maar dan was er wel weer iets waardoor het uitgesteld werd. Uitbouw, verbouwing boven, je kent het misschien wel. En ja, je kon er toch nog op zitten? Dus schoven we het weer voor ons uit. Tot nu! In deze blog zie en lees je welke beauty wij mochten verwelkomen in onze tuin. 
Grijs of paars? 

De oude loungeset was flink aan vervanging toe. Deze hebben we 7 jaar geleden gekocht toen onze tuin er ook nog heel anders uit zag. De kussens waren ooit grijs, maar je kon het de laatste jaren beter paars noemen. Ook was er een kussen kapot en ik irriteerde me er inmiddels ook kapot aan 😉. Het was echt tijd voor een nieuwe! 

Loungeset op maat gemaakt?

Het grote pakket werd geleverd! En in het echt is-ie nóg mooier. Deze Forza Varenna hoek loungeset van Kees Smit Tuinmeubelen past echt perfect onder onze overkapping. Je zou denken dat hij op maat gemaakt is. Maar het is gewoon dikke toeval dat deze afmetingen precies gepast zijn. 

Ook staat deze set op hoge poten waardoor je een ruimtelijk effect krijgt. En een plusplunt dat je meer van onze leuke tegels kunt zien. Ook al zal er vast eens een auto van Toby onder verdwijnen haha. 

Vakantiesfeertje.

In onze tuin wilde ik echt een vakantiesfeer creëeren. Ons vorige loungeset was ook van wicker. Maar dan helemaal stijf dicht gevlochten. Deze Forza Varenna set is óók van wicker, maar dan zoveel speelser. Het opengewerkte, de vorm én op hoge poten geeft echt een ibiza vibe. Als accessoires heb ik etnische prints in de kussens toegevoegd en meer mandjes aan de wand gehangen. De salontafel is ook een mooie toevoeging. Deze hoort bij de set en doordat het een glasplaat heeft blijft de loungeplek heel open. Het rekje onderin is ideaal voor je boekjes of voor het opbergen van een plaid. 

Heel fijn dat de kussens ook weer grijs zijn, en niet meer paars  ! Matcht toch een stuk mooier bij de tuin. 

Lekker schuiven. 

Het leuke vind ik dat je de onderdelen ook los ergens neer kunt zetten. Heb je bijvoorbeeld nog een andere chillplek in je tuin? Of heb je niet zo’n grote plek voor deze set in z’n geheel? Dan kun je hem heel makkelijk in delen neerzetten. Omdat de set hier precies op maat lijkt te zijn hebben wij hem wel in z’n geheel neergezet. Maar mochten we de tuin ooit omgooien óf we gaan verhuizen (je weet het nooit met ons ) dan is het een leuke optie om over na te denken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je ook op zoek naar een loungeset op maat? Kijk dan eens bij de loungesets van Kees Smit.
Wat vinden jullie van deze fijne toevoeging in onze tuin? 

Tot nu toe geeft het weerbericht aan dat we flink kunnen loungen. Geniet ervan allemaal!

Liefs, Kelly. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: