Het Inter(ieur)view met Sabrina

Vorige keer in de nieuwe start van deze rubriek kwamen we meer te weten over Kylie en haar marktplaats schatten. Deze keer nemen we een kijkje in het inspirerende warme huis van Sabrina, beter bekend als @sabrinavisual. Warme kleuren en fijne decoratie staan op je te wachten, lees snel verder!
Hee hallo! Wie ben je? En vertel eens iets meer over jouw interieurstijl.

Hi ik ben Sabrina. Je kent me vast als Sabrina Visual op Instagram. Visual addict en op IG herkenbaar aan mijn oranje terra tinten op mijn feed. Mijn interieur stijl zou ik willen omschrijven als een mix van Modern Vintage Industrial Bohemian Eclectic. Sinds 2 jaar heb ik van mijn Instagram naam Sabrina Visual een bedrijf gemaakt. Ik werk nu als interieur stylist & content creator. Trots op de styling advies projecten die ik tot nu heb mogen doen. Ik doe wat ik het allerliefste doe!

Waarom heb je voor deze stijl gekozen?
Denk dat mijn stijl ontstaan is in de loop der jaren.
Had ik 10 jr geleden nog een stoer landelijk klassiek interieur met veel zwart /wit en taupe kleuren is er nu dus overduidelijk meer kleur in mijn leven en interieur gekomen.
Het is een mix geworden die bij mij past. Een interieur met eigenheid a la Sab!
Wat is je allermooiste item in huis?

Mijn messing lamp boven de eetkamer tafel. Dit is de Streeplamp van Piet Hein Eek. Mooi stukje Dutch Design in ons huis.

Wat zou je nooit wegdoen?

Dat is de zwarte buffet/grutterskast die mijn man 20 jr. geleden zelf maakte.

Dillema’s

Nooit meer naar de kringloop of nooit meet een design item aanschaffen.

Hmmmm das een lastige…….denk dan toch nooit meer een design item aanschaffen.(die zoek ik dan wel bij de kringloop)

Nooit meer een plant in huis of nooit meer bloemen.

Hmmmmm ook een lastige……na lang denken dan toch maar nooit meer bloemen.(bloeiende planten kan ook!)

Wat zou je aanschaffen als je daarna nooit meer iets zou mogen kopen?

Niet iets in voor mijn interieur….maar wel graag een eigen ontworpen droomhuis aan de kust ergens!

Liever praktisch en lelijk of onpraktisch en mooi?

Absoluut zonder twijfel…..Iets moois en totaal onpraktisch 😉

Interieurgeheimen

Heb je wel eens een interieurblunder gehad?

Ja een hele dure blunder…..:( Onze woonbetonvloer in de keuken en hal en toilet die heel anders uitpakte qua kleur dan wij hoopten. Hadden de de vloer ‘warmer” grijs gewild.

Wat vind jij stiekem heel lelijk in een interieur?

Foto’s van het eigen gezin pontificaal aan de muur, en rood leren bankstellen.

Wat heb je nog nooit op de foto gezet?

Mijn toilet! Ik vind altijd zo raar als mensen foto’s van hun kleinste kamertje op Instagram posten. Snap ik niet!

Wat is het gekste wat bij je interieur moet passen?

Ik ben wel heel dwangmatig qua kleur, mijn pennen op mijn werktafel bijv. moeten wel matchen met mijn interieur kleuren.

Tot slot

Wie of wat inspireert jou?

Ik word geinspireerd door mijn grote IG en kleur held Theo-Bert Pot, Instagram, Pinterest, woonbladen zoals Elle decoration, Australische en Scandinavische woonmagazines enz.

Heb je nog wensen in je interieur?

Ik zou nog graag wat muurtjes behangen en een kleur geven met verf. En een vintage glazen salontafel staat nu op mijn wensenlijstje!

Een tip van jou.

Ja ik heb wel een tip! Iedereen zegt altijd dat het bij mij “rustig en strak” oogt ondanks dat ik best veel spullen heb. Tip is; groepeer je woonaccessoires voor een rustiger beeld, liefst op kleur. En hou je aan 2 a 3 kleurtinten in je interieur.

 

Bedankt Sabrina voor je fijne kleuren combi’s en wooninspiratie! Het is toch alsof de zon constant schijnt in huize @sabrinavisual. Op de hoogte blijven van de veranderingen in haar warme huis? Volg haar dan zeker op Instagram!
Tot de volgende Inter(ieur)view,
Liefs, Kelly

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: