Inspiratie: een sofabed in huis.

Foto: Bloomingville

Wat zou je doen als je je droomhuis koopt en opnieuw mag inrichten? Ik zou het wel weten. Hier in huis hebben we 1 plek waar we televisie kijken, lezen, met vrienden gezellig een spelletje spelen. Alles op dezelfde bank. Maar als ik mijn “droomhuis” mag inrichten zou ik kiezen voor verschillende knusse zithoekjes. Een waar je heerlijk tv kunt kijken. En een andere plek waar je je fijn terug kunt trekken met een goed boek of inspirerend tijdschrift. Krijg jij ook al zo’n fijn gevoel?
Een sofabed!

En wat is er fijner dan een bank waar je overdag normaal en netjes op kunt zitten en wat ‘s avonds veranderd in een loungeplek waar je u tegen zegt! Ik heb het dan over een sofabed, of plat gezegt, een bedbank. Nu moet je misschien meteen aan die lelijke stijve bedbanken denken die totaaaal niet in een “hip” interieur passen. Maar na het zien van deze 3 banken van het toffe interieurmerk MADE ga je daar heel anders over denken.

Maar wat is MADE?

MADE is een webshop met mooie goede kwaliteit designproducten. Je kunt hier alles kopen om van je huis je thuis te maken. Van plaids tot bedden tot tuinmeubels, noem het maar op. Doordat MADE rechtstreeks vanaf de makers levert en er geen tussenpersonen zijn, komen er geen extra kosten aan de orde. Je hebt dus altijd een eerlijke prijs. Ook zijn ze milieuvriendelijker. Ze produceren namelijk alleen wat er daadwerkelijk besteld is. En zo kun je extra goed relaxen op je net aangeschafte sofabed. Wel zo fijn natuurlijk ;-).

Top 4 stijlvolle bedbanken.

Zeg hallo tegen Haru: een fijne kleur, al zeg ik het zelf ;-). En dat stofje is ook heerlijk om, als hij helemaal uitgeklapt is, met allerlei zachte kussen op neer te ploffen tijdens een avondje Netflix. Echt een aaibare bedbank.

Hoi Lars! Een minimalistisch design wat in heel veel interieurs mooi tot z’n recht komt. Door de slanke vormgeving komt hij heel luchtig over. En je ziet hieraan niet dat Lars tot mega loungeplek omgetoverd kan worden toch?

Chou is in deze mosterdgele kleur een zonnetje om te zien. De noppen en schuine pootjes geven haar een vintage look. Ze ziet er braaf uit maar een kussengevecht kan ze echt wel aan ;-).

Hi Tully! Deze frisse kleur is fijn om naar te kijken. Maar ook om op te zitten én natuurlijk te liggen. Deze scandinavische bedbank heeft toch een stoer randje door de grove biezen. De houten pootjes maken het helemaal af.

Nu is een sofabed natuurlijk ook helemaal geschikt voor hele kleine huisjes. Of ideaal voor in een kamer waarin je vaak logée’s hebt, maar geen zin hebt om altijd zo’n groot bed in die kamer te hebben staan. Maar ik droom lekker verder over mijn grote droomhuis waar ik heerlijk in een apart hoekje kan loungen op een grote uitgeklapte bedbank met zachte kussens om me heen. Zucht.. ik zal nog even verder moeten dromen.

En dit plaatje hierboven van Myscandinavianhome is precies wat ik bedoel ;-).

Welk sofabed van MADE is jullie favoriet?

Liefs Kelly.
Deze inspiratie blog is tot stand gekomen ism MADE en SocialConnectors. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: