Posters, het maakt je huis persoonlijk. 

Hebben jullie posters in huis? Ik denk dat het merendeel hier wel “ja” op zal antwoorden. Ik kan in ieder geval niet meer zonder. Het maakt je huis persoonlijk en geeft een fijne sfeer. En het maakt niet uit welke stijl je hebt, posters kunnen altijd. 

Posters van Desenio

Een van mijn favoriete shops waar je posters kunt bestellen is Desenio. Met zoveel keus zit er altijd wel iets voor je bij. Van hele grote formaten van 70×100 tot kleine eyecatchers van 13×18. Ze zijn van een mooie dikke en matte kwaliteit waardoor ze niet glimmen en niet snel zullen kreuken. 

Welke kies je? 

Het is natuurlijk helemaal je eigen keuze welke posters je kiest. Kijk wel naar welke stijl je heb in je interieur. Heb je bijvoorbeeld roze als accentkleur? Dan kun je gemakkelijk op de site roze als filter aanvinken. Zo krijg je gelijk alle roze varianten te zien. Ik heb (natuurlijk) groen gekozen en zo kwam ik bij dit mooie landschap van bomen met een weg ertussen. Dit doet mij denken aan onze vakanties naar Italië waar we over zulke wegen door Oostenrijk heen moesten crossen. Dit is het fijne van posters, ze geven je herinneringen om op terug te kijken. Ook kun je kiezen voor leuke quotes of zwart wit. Dit kan overal mee gecombineerd worden. This Kitchen is for dancing hebben we nu als quote in de keuken staan. En af en toe een dansje doen tijdens het koken is wel zo gezellig ;-). 

Het ophangen. 

Je kunt posters op zoveel manieren ophangen. Ik heb er hier bij de tv voor gekozen om 2 lijsten toe te voegen en het verder niet te druk te maken vanwege het wandplankje met spullen erop. Maar wat ook heel mooi is, is om er veel die met elkaar matchen bij elkaar te hangen. Ookwel posterwand genoemd. 

Hieronder een prachtige posterwand in de woonkamer bij Blogger Tanja van Hoogdalem in huis. 

Foto: Tanja van Hoogdalem.

Niet alleen de posters maar ook de lijsten zijn van mooie kwaliteit. En wat anders als een gewone lijst is een posterhouder met magneetbevestiging. Hierdoor blijf je de matte uitstraling van de poster goed zien. Hij komt namelijk niet achter het plexiglas. En daarover gesproken. Plexiglas is een stuk minder zwaar én valt niet in 1000 stukjes mocht je hem perongeluk laten stuiteren. 

Worden jullie net zo blij van posters als ik? Dan heb ik goed nieuws! Je krijgt namelijk t/m 19 juli 25% korting op producten van Desenio. Uitgezonderd op lijsten en posters uit de categorie “handpicked” en “collaboration”. 

Gebruik hiervoor de code: “KEEELLY91”. 

Ik ben heel benieuwd wat jou favoriete posters zijn!

Liefs Kelly.

 

Deze blog is ontstaan in samenwerking met Desenio. 

1 Reactie

  1. Sonja
    29 augustus 2018 / 20:03

    Tapijt eerste foto
    Waar kan ik deze kopen?
    Super gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: