Keeelly91Blog bestaat 5 jaar! HOERA!

keeelly91blog interieur feest 5 jaar interieurblog blogger interieurinspiratie keeelly91 studio keeelly
Woehoeee het is feest! Mijn blog bestaat vandaag alweer 5 jaar. 115 blog’s en heeel veel leuke samenwerkingen verder, maar vooral mijn hoofd oneindig veel uren laten draaien, ben ik nogsteeds superblij dat ik dit avontuur ben aangegaan. En voor alle interieurinstagrammers heb ik een hele toffe winactie!
Bloggen is toch niks voor mij?!

Ik weet het nog goed. In november 2015 ontving ik een mailtje van een enthousiaste vrouw die een online platform had bedacht waar “bloggers” bij elkaar kwamen om inspiratie te delen. Voor de mensen die mij al vanaf het begin der beginnen volgen  herinneren zich misschien de naam “Homecrush” nog iets. Het bestaat al een aantal jaar niet meer maar mocht diegene dit lezen, ik ben je heel dankbaar haha! Want mijn eerste gedachte was dus: “Bloggen? Wat is dat? Teksten schrijven? Da’s toch niks voor mij?” En zo geschiedde  voor de nieuwsgierige onder ons kun je hier mijn aller eerste blog lezen.

Bloggen is toch wél iets voor mij!

Na een aantal blogs op Homecrush kreeg ik de smaak te pakken en startte de gedachte naar een eigen blog. Op 27 februari 2016 was-ie daar dan. Mijn eigen website! Keeelly91blog.eu was geboren!
Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties van onbekende mensen maar ook familie, vrienden en kennissen die mij echt in mijn blogs herkenden. En nu 5 jaar verder werk ik nog altijd met veel passie en plezier aan mijn blogs.

studio keeelly interieurfotografie fotograaf interieurblog blogger feest brandingshoot brandingfotografie

De combinatie met Studio Keeelly

Begin 2020 begon er weer een nieuw project te borrelen. Het bloggen in combinatie met fotograferen vond ik zó leuk! En ik begon mij af te vragen wat ik het áller leukste vond. Dat was toch wel het fotograferen van mijn interieur voor diverse samenwerkingen. Alleen sinds de komst van Toby hebben we minder veranderd in huis (vind mijn vriend niet erg ) en kriebelde het om mijn interieurfotografie verder uit te breiden dan alleen ons eigen huis. In 2017 had ik al een aantal binnenkijkers gefotografeerd en daar werd ik toen al zó blij van! Tijd dus voor actie.

studio keeelly logo fotografie interieurfotografie bedrijfsfotografie woningfotograaf brandingfotografie brandingshoot

Hallo Studio Keeelly! 

Juni 2020 lanceerde ik Studio Keeelly Fotografie! Ik wil hiermee ondernemers helpen aan fotografie voor hun bedrijf. Denk aan interieurstylisten en interieurbouwers die fantastisch zijn in hun vak, alleen dat minder goed kunnen overbrengen in hun foto’s. Bijvoorbeeld portfolio’s die nét niet dat wauw effect creeëren, terwijl het er in real life zo geweldig gelikt uitziet. In deze tijd is fotografie namelijk ontzettend belangrijk! De website voor Studio Keeelly is in de maak en ik kan niet wachten om hem te laten zien.

studio keeelly fotografie interieurshoot interieurfotografie woningfotografie bedrijfsfotografie brandingshoot brandingfotografie kirsterieur studio keeelly fotografie kirsterieur interieurfotografie bedrijfsfotografie woningfotograaf contentfotografie Fotografie voor @kirsterieur met ‘Door de lens van Studio Keeelly’

Door de lens van Studio Keeelly. 

Maar ook voor alle interieurinstagrammers heb ik een concept bedacht. Namelijk “Door de lens van Studio Keeelly”.
Ik heb dit ontwikkeld voor iedereen die trots is op zijn/haar interieur maar het soms moeilijk vind om het te fotograferen. Een shoot van 1,5 uur, én tips van mij hoe je daarna zelf aan de slag kunt, geven je feed een boost. Én ik kan jou in je prachtige interieur fotograferen. Zo zien jouw volgers het gezicht achter het account en heb je een voorraad perfecte plaatjes om te delen.

studio keeelly fotografie interieurfotografie bijemmathuis brandingshoot brandingfotografie content instagramfotografie Fotografie voor @bijemmathuis met ‘Door de lens van Studio Keeelly’

Win een fotoshoot!

Om het 5 jarig bestaan van mijn blog te vieren én omdat mijn fotografie een deel is van al het succes geef ik 2x een “Door de lens van Studio Keeelly” interieurshoot weg! 

Ben jij dus trots op je interieur én wil je je instagramfeed een boost geven met een interieurshoot? Doe dan mee! 

Kijk op mijn instagramaccount @keeelly91 hoe je mee kunt doen. 

Hopelijk kan ik jullie de komende 5 jaar weer inspireren met heel veel interieur! 

Liefs, Kelly. 

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: