TOCH NOG EEN NA-ZOMER! YEAAH.

veranda portugese tegels intratuin overkapping tuin garden

Yesss dit weekend was het een heerlijk na-zomers weertje! We konden dus nog heel even genieten van onze tuin, én dat hebben we dus ook gedaan. Ik ga jullie dus nog snel even onze overkapping showen voordat het definitief herfstweer word haha! Want inmiddels is het dus alweer eind September. De zomer is voorbij gevlogen! Ookal had ik dit jaar minder zomergevoel als andere jaren. Ligt dit aan mij? Onze BBQ is amper aangegaan en dat vind ik best jammer. Maargoed, wie weet word een winterbbq met een kampvuurtje wel hét ding deze winter .

Onze tuin heeft dus in Augustus weer eens een verandering doorstaan. En dit was wel weer even een klusje.
Toen we hier gingen wonen was er niks in de tuin. Ook geen schuur. We hadden dus alle ruimte om zelf de indeling te maken. Op dat moment hadden we allebei een scooter, en dus moest er een grote schuur komen. Nou oke, dat doen we wel ff! De schuur van 5 meter bij 3 werd in elkaar getimmerd en tot vorig jaar waren we daar erg blij mee.

Toen kwam daar de aanbouw en slokte 2,5 meter van onze tuin weg. Opzich prima, aangezien we nog 9,5 meter tuin over hebben. Alleen ons zitje was niet zo gezellig. En toen kwamen we op het geweldige idee om 2,5 meter schuur weg te halen maar het dak te laten zitten. De overkapping was geboren haha!

En wat vind ik het gezellig geworden! Het is echt een 2e woonkamer en kunnen nu heerlijk blijven zitten als het gaat spetteren . De tegels vond ik al heel lang mooi en toen we dit idee hadden zei ik meteen dat we déze tegels moesten neerleggen.
Ze komen bij Intratuin vandaan en ik ben er echt verliefd op! En zien jullie die leuke hangende potjes? Dat is een leuke Do it yourself die ik in deze blog uitleg . Ideaal voor straks, als het vies weer word, lekker bij de kachel knutselen!

Als de lente weer begint ben ik gelijk onder de overkapping te vinden. Maar nu eerst de seizoenen van kaarsjes aan en een lekker warm plaid over me heen! Want ook dát vind ik weer heel gezellig.

Liefs Kelly.

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: