Breng het najaar in je interieur.

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren
Zodra de verwarming hier automatisch aanspringt weet ik het. De zomer is officieel voorbij. En wat hebben we een prachtige zomer én na-zomer gehad! Want wat was het nog heerlijk afgelopen week! Ik kan me niet herinneren dat we zó-veel zonnige dagen achter elkaar hebben gekregen. Het was echt genieten. 
Vanaf nu staan de donkere maanden weer voor de deur. Voor mij altijd hét moment om ons interieur in de winterstand te zetten. En dat hoeft echt niet te betekenen dat je heel veel hoeft te verbouwen. In deze blog deel ik wat mijn ultieme najaarsveranderingen én items zijn. 

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren

Mijn echte najaarsplant

De plant die ik elk najaar in huis haal is de kamerden. Hij geeft me altijd een wintergevoel.  Ik probeer hem altijd in leven te houden tot het volgende jaar. Maar helaas gaan de takken op een gegeven moment hangen en lijkt het eerder op een treurwilg dan op een kamerden. Het grappige is dat dit boompje dus word geassocieerd met het najaar en winter, alleen hij is allesbehalve winterhard. Hij komt namelijk heel veel voor in de tropische gebieden van Australie, maar word nu wereldwijd gekweekt. Toch nog iets tropisch in de koude maanden dus! 

Winters beeld achter de bank

2 jaar op rij heb ik een leuke DIY gemaakt voor achter de bank. Een wanddoek met kerstboom en een wanddoek met een reindeer getekend. Dit jaar wou ik iets groots! Zodat ik met 1 item klaar was. Ik had het plaatje al een hele tijd in mijn hoofd. Dit schapendoek van More than canvas bleef mijn aandacht trekken en nu hangt die te pronken achter de bank! De kleuren zijn heel rustig waardoor het in ieder interieur toepasbaar is, en door de besneeuwde vachten geeft het een winterse sfeer. Mijn vriend dacht dat het bomen waren  zo kun je er dus op 2 manieren naar kijken. Door het verkreukte oude canvas komt de print meer tot leven, en geeft het net dat extra karakter. Met zijn 120x120cm is het een wandvullende eyecatcher. 

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren

De bessentak is popiejopie

Je kunt hem niet negeren. De bessentak, ookwel rozenbottel genoemd, zien we overal verschijnen. In bladen, op instagram, in tv-programma’s. Het is een geliefde tak, ook bij mij. Hij kan dus niet ontbreken in mijn najaarssfeertje. De rode bessen kleuren mooi bij de warme herfstkleuren van het plaid en kussen. Rood is dus mijn favoriete kleur van deze bessentak. Maar groen en oranje blijven ook mooi. 

Alle zachte items verzamelen!

Niet alleen schapen in het doek van More than canvas, maar ook echte schapen op de bank en voor de kachel. Klungel is daar maar al te blij mee. Zodra ze weer in de woonkamer liggen duikt meneer erin om vervolgens een zangkoor te overtreffen met z’n geknor. Ik zal het jullie niet aandoen om te poseren op een vachtje voor de kachel. Dat laat ik aan Klungel over  . Beter voor jullie ogen. Ik houd het bij een warm plaid over me heen, want ook díe kunnen zeker niet ontbreken op de bank. Zo heeft ieder z’n eigen plekje.

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren

Last but not least! Kaarsen! Maarja daar hoef ik verder weinig over te vertellen. Ik kan alleen zeggen: hoe meer hoe beter!

Dit waren mijn favoriete items om een fijne najaarssfeer in huis te creëeren. En veel spullen kun je van de zomer weer opbergen om ze vervolgens met het najaar weer naar beneden te halen. Goed voor je portomonnee 😉 . 

keeelly91 instagram more than canvas schapendoek woonkamer vtwonen interieur wonen inspiratie autumn herfstkleuren

Vind je dit schapendoek net zo tof als ik? Dan heb ik goed nieuws! Met de code “kelly” krijg je 10% korting op het doek in alle formaten. Want misschien is 80×80 wel groot genoeg voor jou. 

Geniet van het najaar!

Liefs Kelly. 

Deze blog is o.a ontstaan in samenwerking met More than canvas. 

16 Reacties

 1. NaomiDorinthe
  14 oktober 2018 / 20:17

  Helloeee !

  Zo’n taken for granted beeld en toch zo sprekend! Heel passend bij een beginnend koud seizoen ^^. Leuke blog weer. Goed momentje met mn theetje ervan gemaakt =), thankssss

  Keep it up ^x^

  • Keeelly91
   Auteur
   15 oktober 2018 / 10:52

   Hi! Dankjewel voor je leuke reactie :-). Hihi ja en nu moet de kou nog even komen! Fijne dag x

 2. Laura
  19 oktober 2018 / 10:08

  Hi! Wat een mooie warme woonkamer, goede inspiratie :). Welke kleur zit er op de muur achter de bank (en in de keuken dezelfde kleur of een andere)?

  • Keeelly91
   Auteur
   21 oktober 2018 / 10:33

   Dankjewel! Leuk om te horen :-). De keuken en woonkamer hebben dezelfde kleur. Dat is Pale jade green van Le noir & blanc.

 3. Ingrid
  22 oktober 2018 / 09:13

  Hiii goeiemorgen. Mijn complimenten. Wat een uitstraling. Zo sfeervol en zacht tegelijk. Mag ik vragen welke verf u gebruikt heeft aan de muur van de tv? Ga zo door. Gr ingrid

 4. Amy
  13 november 2018 / 17:59

  Hoi,
  Misschien is het al een keertje gevraagd, maar welk behang heb je in de woonkamer? Ik vind hem super namelijk!

  • Keeelly91
   Auteur
   13 november 2018 / 18:40

   Hi!

   Het behang is van Murals Wallpaper :-).
   Dankjewel! Wij zijn er ook nogsteeds heel blij mee.

 5. Ariena
  5 december 2018 / 12:58

  Hallo, waar komt dat bruine kastje weg?

  • Keeelly91
   Auteur
   14 december 2018 / 21:48

   hi ariena, deze is van het merk Zuiver. Barbier kast heet die

 6. Trudie
  28 februari 2019 / 20:06

  Hi!

  Die ronde salon tafel waar is die te koop?
  Dank alvast!

  • Keeelly91
   Auteur
   16 maart 2019 / 15:22

   Hi! Deze is van het merk Zuiver uit de webshop van Fundesign.nl 🙂

 7. Naomi
  2 maart 2019 / 15:16

  Wat een leuke stijl! Heel sfeervol!
  Mag ik vragen waar het zwart/witte vloerkleed van is?

  • Keeelly91
   Auteur
   16 maart 2019 / 15:22

   Dankjewel! Leuk om te horen 🙂
   Het vloerkleed komt bij Wehkamp vandaan

 8. Marieke
  15 maart 2019 / 12:24

  hoi,
  Wat een sfeervolle kamer.
  Ik zou graag willen weten waar de houten bijzet tafel van is.

  • Keeelly91
   Auteur
   16 maart 2019 / 15:21

   Hi,

   Dankjewel! De houten salontafel is van het merk Zuiver 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: