Een verdraaid lekkere fauteuil. Welkom!

woonkamer inspiratie interieur fotograaf keeelly91 studiokeeelly industrieelwonen fauteuil bar vintage bruin dutchbone
Er is een nieuwe beauty in onze woonkamer gekomen! En niet zomaar één. Hij is verdraaid lekker! Niet alleen om te zien, maar zéker om in te zitten. En Toby vindt hem ook een blijvertje. Lezen jullie mee?
Als die box weg is dan…

Voordat we onze hoekbank kregen stond er een rechte bank in onze woonkamer. Met een grote grijze loveseat ernaast. Voor de mensen die mij al langer volgen zal er vast en zeker een lampje gaan branden. Onze nieuwe hoekbank kwam op het moment dat de box nog stond. Een grote sta in de weg als je het mij vraagt, maarja, je hebt hem nu eenmaal wel nodig. Ik had daarom ook altijd in mijn hoofd, als die box weggaat komt er een lekkere fauteuil! En daar istie dan!

keeelly91 industrieelwonen fauteuil bar vintage bruin dutchbone interieurstyling interieurfotograaf

Niet te aanwezig.

Hij moest niet te pompeus zijn. En het moest een draaifauteuil zijn. Want ondanks dat we een aanbouw hebben, zeeën van ruimte voor grote meubels hebben we niet. En daar was hij dan. Fauteuil Bar in de kleur vintage bruin. Ik vond hem in de webshop van Industrieel Wonen. Een webshop waar je niet alleen terecht kunt als je een industriële inrichting hebt. Ons huis is namelijk een mix van van alles. Bohemian, vintage een tikje modern en noem maar op. Je moet er de items uithalen die bij jouw huis passen. En deze fauteuil is zonder zijn armleuningen een perfecte toevoeging in ons interieur! 

Vintage bruin is dé kleur.

Over de kleur waren we het snel eens. Vintage bruin moest het worden. Fauteuil Bar is er namelijk in veel verschillende kleuren. Onze bank is grijs, en ik vond het mooi als de kleur daarbij goed afsteekt. Groen behoorde tot een optie, maar ik vond die stof voor bij ons te glanzig. Om de verbinding tussen alle kleuren in huis te behouden werd het daarom Vintage bruin. Dit sluit weer perfect aan bij ons voetenbankje, eetkamerstoelen en nog veel meer accessoires. Plus dat mijn vriend zei dat het zíjn plek ging worden. Het leer is stoer en mannelijk en wordt in de loop der jaren alleen maar mooier. Maar stiekem zit ik er natuurlijk ook in! 😉

fauteuil bar vintage bruin industrieelwonen keeelly91 fotograaf interieur wonen wooninspiratie blogger

De perfecte fauteuil.

Overigens kwam de wens dat het een draaifauteuil moest zijn van mijn vriend. Tsja, ook die mag soms iets willen in ons interieur haha! Het liefst had hij er eentje met een hoge rugleuning, maar dat werd veel te groot, en ik wilde niet de hele kamer blokkeren. Deze maat is echt perfect als je wel veel comfort wilt maar niet een hele grote plek hebt. Door z’n minimalistische zwarte voet in combinatie met de cognac leren zitting is het een plaatje om naar te kijken.

keeelly91 fauteuil bar vintage bruin industrieelwonen woonkamer interieur wonen styling bohemian

Overuren draaien.

Toby heeft het nu nog niet door, maar als hij de smaak te pakken krijgt met draaien, dan kan de draaimolen van de kermis er vast niet tegenop! Voor nu giert hij het uit als hij op schoot zit en we rondjes aan het draaien zijn. Wie weet wordt het later wel zijn stoel ;-). 

Wat vind jij van deze toevoeging in ons interieur?

En ben jij ook fan van deze knapperd? Met de code “dutchbone50euro” krijg je 50 euro korting!

Liefs Kelly.

4 Reacties

 1. José
  14 april 2021 / 10:46

  Wat een prachtige stoel!! Ik heb gelezen dat jullie een aan/uitbouw hebben gedaan aan het huis. Hoe lang en breed is jullie woonkamer nu? En de keuken? Ik vind je stijl prachtig!

  • Keeelly91
   Auteur
   8 juni 2021 / 20:51

   Hi! Dankjewel. Ons huis is 6 meter breed en 8 meter 50 lang. de keuken zelf is 4,5 bij 2 meter.
   Dankjewel voor je compliment!

 2. Rob
  29 juni 2021 / 13:25

  Hoi,

  Ik vind je kleed heel erg mooi. Waar heb je deze vandaan?

  Groet
  Rob

  • Keeelly91
   Auteur
   31 augustus 2021 / 13:30

   Die komt bij Volero.nl vandaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pinterest

Follow on Pinterest

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: